Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2004-10-25]


Kaos i mitt inre

Varför ska alla människor alla ting förändras just nu?? Jag vet inte om min själ klarar av det. Det finns så mycket jag vill ha sagt, så mycket jag vill att folk ska säga, men det finns så lite tid och utrymme för det...
Jag vill ha så många personer nära mig, men ändå vill jag att det ska finnas distans. Hur ska det gå ihop? Jag kommer nog att förlora de jag vill ha nära och ha kvar de jag vill förlora. Mitt hjärta är på bättringsvägen, känslomässigt, men långt ifrån bra. Finns det någon som kan laga det?? Finns det någon som kan ta bort den smärtan som finns där, en smärta som orsakades av en obetänksam person som sa att han älskade mig, sa att han älskade mig fast han är gift. Jag känner bägge två.. de har det inte bra det vet jag.

Så det är därför jag mår som jag mår, jag har mina hjärnspöken.. Men jag försöker med hela mitt inre att bearbeta dem för annars så kommer jag att dö inombords. Jag försöker bygga en mur som kan skydda mig från allt kaos som vissa personer ställer till. Men risken finns då att jag stänger ut de som vill väl.

Och det vill jag väl inte.... eller???




Övriga genrer av Tinisen
Läst 370 gånger
Publicerad 2004-10-25 23:31



Bookmark and Share


    T Wiberg
det var mycket tankar... bra att du uttrycker dej och du, vi får inte mer än vi klarar av.../T
2004-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen