Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passage

Så otroligt sakta och motvilligt
låter jag luften passera ut

Med våld drar jag den tillbaks
igen

Jag är rädd att allt försvinner
rakt ut

Vem är jag när jag inte är uppblåst
jag kommer synas bland molnen

En liten punkt som inte är ett moln
det är jag

På väg ut i rymden
det som finns kvar

Ett andetag




Fri vers av Oak VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-12 21:18



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
åh - tomhet i så vacker form.
2022-11-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark och gripande
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP