Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


andas

 

ut i detta liv

växer din morgonhimmel

där färger blandas

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-13 06:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En mycket fin haiku!
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP