Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den intellektuelle bland medelmåttorna

Frustrationen skrik ekar i mig
Känslan av fångenskap förbittrar min själ
Parasiterar på mitt fördärv
Viljan för en annan tid hemsöker mig
Önskan för en tid av det gamla
Intellektualismens och kreativitets guldålder
Min omätliga hunger är
Hela livet har jag bott på denna värld
Dock ändå känns jag som en främling
Omgiven av individer med tomma skallar
Diamanten i smutsen
Ett spirituellt fängelse
Min själ ber om att få komma hem
Till de storas styre
Men den är fast här
I de svagas envälde




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-05-13 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP