Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasdockan

jag känner mig som trasdockan ,
hänger hänger orkar inte- göra nånting.
kraften rinner rinner ur mig
då måste jag ta nya tag. bara kämpa på.
är så trött så trött.
dessa mörka solglasögon.
i 6 veckor nu bara just att ge upp..
men alt blir bättre längre fram. jag vet det .
sen kan jag inte gå på min fot igen.
bara bara att kämpa på. en dag vänder alt .
det här får mig . måste måste bara tillbaks .
till mej själv igen. jag har minabarn minna barn barn.
en hund en ny kisse, jag måste bara ta mig igenom detta .
jag har inte bara goda dagar ja så är mitt liv nu.
jag har en vän i himmelen. han följer .' mig år från år.
jag följer inte det rätta stigen i bland d blir det som det blir.
mörker o ljus . tillbaka till glädjen tillbaka till alt.
så händer nåt tråkigt då ramlar jag ner i avgrunden.*
tar mig upp tar mig ner,
till den dagen jag går in i evighetens port-
tack gode gud,
så är mina tankar i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-05-13 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP