Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker ute,

mörker ute mörker inne.
mörker i mitt sinne.
när jag tittar ut.
i bland känns alt slut.
kärleken till mej strömmar .
alt blir inte bara drömmar .'
kraften du mig ger.
fast jag inte dig ser,
du finns i himmelens höjd.
dom dagar jag känner mig nöjd.
dom dagar jag tvivlar på dig.
förlåt förlåt mig.'
du finns i det underbara land.
dit upp jag sträcker min hand.
jag behöver din kraft jag kan få.
för att till himmelen varje dag nå.
du är den underbara kraften jag har.
när minna tankar till himmelen far .'
tack gode gud att du finns,
av birgitta skrev nu på morgonen




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-05-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP