Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orsaker till den Palestina konflikten!


Israel, bygga "3: e templet" där de vill trona världens kung

Orsaker till den Palestina konflikten:

Israel vill bygga "3: e templet" där de vill trona världens kung! på den plats där Al-Aqsa-moskén ligger.

Palestinier gör uppror eftersom det också är slutet på deras liv ...

Detta kommer att bli det 3: e templet som ska byggas i Jerusalem under frälsningens historia,  Enligt vittnesbördet i de heliga skrifterna kommer denna fruktansvärda förödelse av ödeläggelse - Antikrist - återigen att äga rum i detta tempel och kommer att kräva att hela världen tillber honom (se Daniel 9: 24-27; Matteus 24:15; 2 Thess.2: 4).; Upp 11: 1-2).

Det är därför som denna konstruktion kommer att försvinna med antikristens förstörelse.

FN: 200 de palestinieni au fost r?ni?i în confrunt?rile Al-Aqsa cu poli?ia (styleguide.ro)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-16 00:51



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja det kan sägas och så kommer Jesus: i en annan hållning och ett annat utseende.
Vad Israel gör nu är att det till priset av den trojanska hästens list och taktik utjämnar krigets väg som ska komma mellan Iran och USA.
2021-05-16

  Koloristen
Många tolkar detta som ändetidens tecken på att Jesus snart kommer tillbaka.
2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP