Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strategival


Smittspridning

Smittspridningen är
värst i Sverige, varför ?
fel strategival ?




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-16 18:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Trångboddhet och timanställningar gör nog sitt till. Och egoismen - "varför ska jag behöva hålla mig hemma, jag struntar väl i om jag råkar föra smittan vidare".
2021-05-17

  Monica Lindgren
Ja, vi valde kanske fel strategi! Eller är dikten symboliskt menad?
2021-05-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
kommer att genomföras den fjärde vågen av pandemier, krig runt press kontoret och journalister utan gränser, trakasserier och efterblivna människor kommer och vill bara att ha kul och förmodad kärlek.
just i kväll blockerade jag den mest avskyvärda kvinnan på multimedia-poeter.se som klagar över att jag tar tillfället i akt att utbilda mig i nödhändelser och skriva om lågkonjunkturer och krigsrecensioner.
2021-05-16

    ej medlem längre
Nej, men det finns alltför många som struntar i rekommendationer och restriktioner.
2021-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP