Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är inte förvånad för jag såg barn av amerikanska stjärnor och intellektuella läsa rysk litteratur under min lyxsemester. Fjodor Mikhailovich Dostoevsky som jag läste i 5: e klass:


Kommunismen är USA & planetens frälsning.

Columbia kommunister.Segeln och hammaren - den kommunistiska klubbens emblem.

(vi från den utländska pressen försökte kontakta både studentgruppen men ingen följde journalisternas önskemål)

Amerikaner gillar tanken på centraliserad planering Många av dem ändrade sina politiska perspektiv till 360 grader under pandemi

En grupp studenter vid Columbia University i USA inrättade en kommunistisk klubb. De senaste undersökningarna av amerikanska organisationer visar de mest hallucinerande resultaten! 74% av unga amerikaner säger att marxismen inte angriper mänsklig frihet. 49% av dem stöder socialistisk doktrin.

De hävdar att de vill ha kollektivisering eller omfördelning av rikedom. Kapitalism, meritokrati och demokrati måste kastas i papperskorgen tillsammans med kultur, historia och tro.

Rika och fattiga medborgare. 68% av amerikanerna hävdar att medborgare som befinner sig i en mycket god ekonomisk situation inte betalar alla sina skatter till staten. Av dessa anser 49% att det är nödvändigt att anta "stora ekonomiska förändringar" i systemet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-17 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP