Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drill om våren

Kanske drog den sig tillbaka
då när allt blev så trist och kallt

Men nu är den åter tillbaka
och sprider sina toner överallt

Nu sitter den där och drillar
så upphöjd på sin kvist

Och sjunger sin vackra visa
om våren som kom till sist




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-17 07:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fåglarna har mycket att prata om på våren
2021-05-17

  ULJO
Naturens musik. Fint det.
2021-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vårens glädjande musik
uppiggande, njutbar och löftesrik.
2021-05-17

    Lena Staaf VIP
Ja våren kommer alltid men ibland glimtar den bara till innan sommaren bryter ut
2021-05-17

  Sparvögat VIP
Underbara toner om vårens återkomst...
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP