Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Informationsåtgärd"- "neo-marxistisk agenda"

Jag kan påpeka att en utredning också har inletts.

 

Överstelöjtnant Matthew Lohmeier, avskedad från US Space Force-enheten.

I boken som han marknadsförde i podcasten hävdar han att en "neo-marxistisk agenda" har infiltrerat den amerikanska militären.

"Branschen för mångfald, inkludering och rättvisa, den utbildning vi får i armén har sina rötter i marxismen"

Lohmeier talade också om Pentagons presssekreterare John Kirby, som sa att det fanns "för många vita piloter" i flygvapnet och rymdstyrkan.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-17 10:11



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den första "bakterien" (germer) ej covid identifierade växande marxism i Amerika
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP