Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STATEN ISRAEL

jag stöder staten israel

det står jag för

jag struntar i allt pk-gnäll

och allt humör

i mellanöstern är

den enda ljuspunkten

just denna stolta stat

som stöds av himmelen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  151124

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2021-05-17 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP