Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen poet

Jag har inga ord för att beskriva
Hur ont det gör nu
Hur ont det gör att vilja krypa ur sin hud
Att jag är en skamfläck på jorden

Jag kan inte hitta orden
för att förklara att
Mina lungor hittar inte syre
Min hjärna brinner
Mina känslor har inget styre
Mina stämband är inte stämda

Du får vänta eller vända
Här finns ingenting
Ingen mening med någonting
För jag har inga meningsfulla meningar
Att rabbla ur min mun
För den som törstar är jag
En för alltid torrlagd brunn

Kom inte hit och be mig berätta
Jag har inga historier kvar
Jag har kastat ut skärvorna av mitt hjärta
Gränsen var tänjbar
Ingenting är längre självklart

Jag har allt att säga men
Ingen kommentar
Jag är inte längre anträffbar




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-17 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP