Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist


BEHANDLA HAMAS SOM DE NAZISTER DE ÄR

De som inledde konflikten

var Hamas och ingen annan

Skulden läggs ändå på Israel

Man tar sig för pannan

Hitler startade ett världskrig

Ingen annan kan beskyllas

Och Hamas är aggressorer

Hitlers skor kan ledigt fyllas!

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2021-05-17 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP