Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eventuellt ofärdig, har inte bestämt mig ännu)


Jag är min egen

Mina ben är inte svarvade –
jag är ingen trärelief

Mina bröst är inte styva –
jag är ej obekväm i mitt skinn

Min hy är inte slät som marmor –
ingen skulptör har fattat mig

Min väntan är inte evigt plågsam –
jag har redan hittat mig




Bunden vers av minblekakind VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-18 14:30



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Bekräftelse av det egna jaget - fast det inte är perfekt. Uttrycker stark integritet! Bra!
2021-06-03

  SatansSon VIP
bra. du är en personlighet. och en riktigt äkta sådan dessutom. det tycker jag om.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP