Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrivna ordet

Det skrivna ordet;
är bara en blötsak
det omvandlas till pölar
i dokument nånstans
glöms bort, spolas vidare
hämnas

dränks av böljande
minnesvågor, följdfrågor

ersätts av nya
sinnesintryck




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-18 14:32



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Formmässigt snitsigt trots en ofullständig interpunktion!

Innehållsmässigt tveksamt - för min del. Det skrivna ordet har i regel mycket större beständighet än sinnesintryckens flyktighet. Inte minst har "bra" poesi kapacitet att fästa sinnesintryck på papper, som kan läsas och återupplevas om och om igen.
2021-05-18

  SatansSon VIP
du håller ihop dikten bra. inte ett ord för mycket eller för litet.
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP