Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad så mörk.
Jag hör dess andedräkt.
Så frostvit.
Blundar och förförs.
Tittar och förstörs.
Så blek att sommarens fräknar.
Lämnar spår av videung.
Ännu ett regn.
Sipprar mellan lodjurets klor.
Försöker avleda.
Men darrar ändå.
Vet faktist inte.
Vet faktiskt inte.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-05-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP