Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inre tomheten

I mitt hjärta känner jag tomhet
Som den vore den djupaste hålan
Ty hur jag än försöker
Kan jag ej finna någon mening
Med denna existens
Och min själ faller ner
I fördärvets avgrund
Ty i denna meningslösa värld
Är hoppet enbart en fantasins redskap
Skapad för att hjälpa den naiva dåren
Att uthärda den känslokalla livets tortyr




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-19 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP