Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gurkor

Om framtiden kunde segla

Horisonten stryka din panna

Jag kunde få

torka dina tårar

Lägga gurkor på dina slutna ögonlock





Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-21 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint och stämningsfullt!
2022-03-08

  ULJO
Ömsint skrivet
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP