Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är underbar.

bara man inte upptäcker den för sent i livet.
då får man ta vara på den tid som finns kvar,
bara ge och ta emot av alla kära.
kärleken räcker hela livet .'
ända till livet blåses ut -
ta vara på varandra .
för sent vi vaknar när vår kära .
ligger dör död o kall-
så ge kärlek ta emot kärlek.
ge bara så mycket b ni kan .
tänk bara att glädja den andre, ge av dig själv,
men man är rädd att bli sårad.
man kan ge kärlek så länge man lever
tänk att finnas viden mans sida tills han blir hundra år .
nej jag tror inte kärleken slutar när man är rädda om varandra -
bara saningen inga lögner undrar om jag finner den mannen innan jag är vid evighetens port . mina tankar i dag har problem med mina ögon sen operationen. -
jag komer igen med mina tokiga tankar av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2021-05-21 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP