Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Lavv 29

Du nynnar utan ord
en hel roman.
Jag drar den ut ur hyllan
och läser.
Om oss.
Du sjunger med känslor
så livet
finns.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 10:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint!
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP