Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist.


JAG FÖDDES I TIERP

Jag föddes i Tierp

En plats nära kusten

I Älvkarleby

växte längtan och lusten

att upptäcka mera

att läsa och resa

fast upplevelserna

var tämligen glesa

 

Jag föddes i Tierp

En norduppländsk stad

Och växte sen upp till

en ung man, så glad

som hatades för att han

bar på begåvning

Sen gifte jag mig

utan någon förlovning

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-05-21 19:46



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fortsätt...jag vill veta fortsättningen på historien:-)
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP