Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massamhällets fånge

Frustrationens skrik ekar i mig
Känslan av fångenskap förbittrar mig min själ
Parasiter på mitt fördärv
Viljan för en annan tid hemsöker mig
Önskan för en tid av det gamla
Intellektualismen och kreativitetens guldålder
Min omättliga hunger är
Hela livet har jag bott på denna värld
Dock ändå känns jag som en främling
Omgiven av individer med tomma skallar
Diamanten i smutsen
Ett spirituellt fängelse
Min själ ber om att få komma hem
Till de storas styre
Men den är fast här
I de svagas envälde




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-22 17:35



Bookmark and Share


  Niliboy
Elände, men snyggt bundet!
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP