Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturens undervärk

den 21 maj. stod jag o tittade ut.
.på anders min vän som är i himmelen.
kände tårarna rann nerför baken,
förbi mitt fönster sen den 22 maj.
det regnade och forsade.
regnet forsade nerför baken-
-sen åskade det blixtrade det.
sen haglade det.
jag kände så stor lycka
som frid i mig. glädje att få uppleva det.
detta den underbara naturen.
tack gud för vad du ger oss.
det var det finaste,
glädje i hela mig.
naturen som förändras
dag från dag. livet som förändras
dag från dag. tack för ljuset som-
kommer in i mitt hjärta.
tack för alt skrev jag nu . av birgittaf.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-05-23 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP