Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldkorset

tack för att du finns. jag bär dig på mig.
varje varje dag. jag har fåt det av minna kära barn-
jag följde din väg ,tillbaka när jag .
såg dig lyssa , när jag låg på intensiven. fick 5 påsar blod.
dom trodde inte jag skulle klara mig.
alt var svart, jag såg mitt guldkors lysa,
jag följde och följde ,
efter den vaknade upp.
flera timmar senare, dom trodde jag inte skullekara mig.
alt var svart. jag såg mitt guldkors lysa och lysa.
jag följde och följde det.nu tänker jag att jag följer och följer .
när jag säger jag orkar inte längre.
mina ögon går hit och ditt. jag blir vinglig.
jag blir sur förtvivlad. när jag måste ha mörka solglassögon.-
när jag har opererat ögonen för 8 veckor sen.
jag orkar inte med solglas ögonen dygnet runt.
så fort jag får in ljuset blir jag vinglig vil bara ge upp.
men jag måste kämpa en dag vänder alt detta,
detta är livets prövningar,en dag kommer jag att vinna över mig själv-
att jag aldrig gav upp.av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-05-23 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP