Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nils Ferlin skrattar och gråter 6



Prydnad

Vi skådar och ser
bröder som ber
om en gåva,
de bugar och tigger
och kunde väl lova
att slanten som ligger
i deras skål
blir till bröd
och ett mål
och slutet på nöd.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-06 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP