Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypa till kojs


Att trappa ner
inför dagens slut

Lusläsa
morgontidningens
missade artiklar

Låta tv:n vara
avslagen

Lösa några
kryssrutor till

Tänka
Snart får man
krypa till kojs

Va skönt

Det är en dag imorgon
också

Förhoppningsvis




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-23 21:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att sova är ett av det bästa som finns,
eller hur.
2021-05-24

    Lena Staaf VIP
Den lugna och sköna kvällsstunden.
2021-05-24

  ULJO
Stilla kvällsro inför nattens ro
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP