Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andekraften

andens kraft mig räcker.
när du dina händer sträcker.
till himmelen höjd.
när jag får vara glad och nöjd.'
att du andligheten känner.
vill ge den till alla dina vänner.
hoppet i mig tänder.
när alt för mig vänder.
din oändliga kärlek..
som jag alltid för haft.
jag dig alltid fråga.
vad är livets låga.
ta emot och kärlek ge.
så får du en underbar värld se
.kärleken till dej
kärleken till mej.,
kärleken bär dig med ängla vingar,
när dig dig till himmelen svingar-
när jag dig till himmelen får ro.
när jag finner min tro. skrev till mina 4 barn jag har kvar . skrev till alla mina kära- av birgitta skrv 8.5 2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-25 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP