Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Skriva utan penna 8



Prydnad

Inte kan du skriva,
sa jag till mig själv,
inte vill du skriva,
la jag till,
men disciplinen vann,
jag skulle
och satt
med block och penna,
och dikten blev väl liten,
men jag skrev,
så blicken lyftes upp
och jag såg
himlens klara ljus.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-09 08:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så bra att Du inte stod emot...
2022-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP