Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Varde värde 8



Prydnad

Chefen
hade en chef
som hade en chef,
men idag
är vi syskon
med ansvar för vårt,
som en familj går vi
tillsammans uppför trappan,
och uppe
är vi uppe
tillsammans.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP