Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt stod han bara där...


Han som satt inne med svaret

på frågan om hur det kan vara,

när livet är enkelt.

Som genom ett trollslag blev beslutet så lätt,

svaret uppenbarande sig framför mig,

så självklart och nästan skimrande.


Och den enda frågan som står kvar där bakom mig,

är hur jag kunnat vänta.




Övriga genrer av My_Desire
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-07-24 17:05



Bookmark and Share


  Bissen
Ja, det är ju så... Man väntar för att man är rädd för att bli besviken oftast... Bra!
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

My_Desire
My_Desire