Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STORKARNA I PORTUGAL

"Du måste" och

"Du bör"

"Du skall"

men storkarna i Portugal

vet ingenting i alla fall

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-29 02:57



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En dikt som roar.
2021-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP