Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Minus till plus 3



Prydnad

Läraren sa
NEJ till idoler
JA till ideal,
men eleverna tänkte
mer på Hep Stars och Shanes,
men vuxna blev vi.
Till slut.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-11-12 08:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sex n drugs n rock n roll

det finns en annan värld. av troll och älvor. av photoshops och kosmiska dikter och dreamstep genren av musik. det finns många världar bortom vanliga världar. där det finns 100 kön eller till och med 1000 eller 10000. vissa identifierar sig som djur. som jag. jag identifierar mig som en katt. en monsterkatt. bara en fat katt. ful katt. men snäll innerst inne. en mörk katt. mina barn matar mig mycket så jag inte ska va så ensam och elak och ledsen. så jag är snäll mot de. men andra är dum mot de. så går vi till östersjön och ser på solnedgången och jag pratar och rhiannon pratar och kirin pratar och då blir de bättre för de och mig och tessan och bella och alla och sämre och bättre. jag har mycket mörker, så oavsett vad jag gör blir det sämre. men det kan bli mycket bättre också. som när sossarna vann första valet och en punjabi kom i europaparlamentet. jag är glad att du skriver fortfarande salvador. du har skrivit länge länge långt liv. mig personligen är jag 39 år men har fått min 40 års kris. jag blev till 31 juli. allt går att se i stjärnorna. jo. lycka till med allt även om min skugga för tvärtemot vad jag försöker. "youre unbelievable". du är cool. en cool katt. snygg basker!
2022-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP