Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra livets väg

Vandra långt och bortom allt
Vandra på raka vägar av den öppna världen
Vandra på krokiga vägar som försvårar processen
Vandra på leriga vägar som sjunker ens steg
Vandra på torra vägar som behagar ens sinnen
Vandra uppför höjder som anstränger kropp och själ
Vandrar genom våtmarker som utmanar ens vilja
Vandrar genom stekande hetta som ökar resans börda
Vandrar genom isande stormar som pressar tillbaka ens framsteg
Vandrar genom sköna skogar som uppenbarar världens skönhet
Vandrar genom kolsvart mörker som förblindar ens ögon
Vandrar under skinande sol som lyser upp världen inför dina fötter
Vandrar genom livets väg med dess utmaningar och välsignelser
Tills vi får uppleva världen i all dess helhet




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2021-05-31 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP