Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Pensionerade tankar 6



Prydnad

Vi är alla lika och olika.
Lika, för vi är människor.
Olika, för vi har skilda kön och egenskaper.
Om alla var helt lika
fanns ingen spänning
och ingen utveckling.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-18 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP