Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu vill jag flyga .

nu vill jag bara. flyga flyga härifrån.
där det bara finns. blommor o bin o djur.
nu vill jag bra ut i naturen. känna den friska luften,
känna luften från sjön. känna vågorna dansa omkring.
mig hela livet ut. jag vill se en blå himmel-.
jag vill se moln. jag vill höra fåglarna kvittra,
alt det som gör att man mår bra,
hjärtat finner ro.
jag vill känna stillheten. att jag lever finns,
jag älskar dig natur. alla människor behöver .
dig i sitt hjärta jag tänker vad finns -
bortom bergen vad finns . vid evighetens port.
jag nöjer mig med livet .att ha alla omkring mig.
som jag älskar som jag en dag måste lämna..
när jag har blivit en ängel. i vår eviga himmel
skrev den 29.5 2021.när jag sitter o tänker om hela livet .
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-01 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP