Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evigheten


Din stund på jorden

Din stund på jorden
förhoppningar, drömmarna
besvikelser, svek
men i slutändan so what ?
vad blir kvar av allt till slut ?







Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-01 23:32



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Dikten som är en öppen frågeställning med tankar som känns igen.
2021-06-19

  Monica Lindgren
Mycket bra. Det är verkligen centralt - för oss alla - den tanke som du här ger uttryck åt! - Tack för att du vågar aktualisera problemet!
2021-06-03

  Linil VIP
Vemodigt skrivet. Jakten på meningen med livet slutar aldrig.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP