Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuger spegelbilden...bagatell

 

 

Hans försvar alltid

ärliga avsikter har

korsade fingrar

bakom ryggen till synes

ovetande om spegeln




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-02 23:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har monisk läsning så här en tidigt lördag morgon, litet som filmen 'En vandring i solen'...
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP