Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo vist

jo vist jag sitter på min kvist
du tror jag inte fanns.
jag är nån annan stans,
' jag är inte död.
jag har änglarnas stöd.
jag sitter här och sjunger för dig.
du vet att jag älskar dig.
se bara ut se bara ut,'
allting i livet är ej slut.
du tände i mig en gnista.
dig vill jag aldrig mista.
jag fick din dag en tro.
att till himmelen finns en gyllene bro.
tänk bara på alt som är lätt.
så får du tänka rätt
nu hörde jag fåglarnas röst.
nu kände jag att jag fick deras tröst .
satt och lyssnade till fågel sången . då skrev jag ner denna dikten i dag .'
när dom sjung för mig .av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-06-05 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP