Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnarna i vårtävlingen 2021!



Poeter.se Vårtävling 2021 är avgjord!

Stort Grattis till vinnarna!

 

Lagom till sommaren har vi nu korat tre vinnare i vår vårtävling. Tre glada vinnare får välja mellan biobiljetter till sommarlovet eller en härlig sommarbok. Hör av er om ert val!

 

Per Rydberg med tankan Mellan hägg och syrén

Läs bidraget här-->

 

Lena Staaf med Vårhimmel

Läs bidraget här-->

 

Sparvöga med Vårljuset

Läs bidraget här-->

 

 

Glad sommar alla poeter!




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1314 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-06-07 10:09



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Grattis till de som vann med sina fina dikter!!
2021-09-09

  Björn Björkegren/Blue Bear
Postmodernistiskt ordsvammel är ett allvarligt brott mot mänskligheten!
2021-06-23

  Björn Björkegren/Blue Bear
Länge leve poesi med innehåll!
2021-06-23

  Björn Björkegren/Blue Bear
Det jag gillar med vinnardikterna är att de är begripliga!
2021-06-23

  Dito VIP
Grattis alla,väldigt fina vårdikter
2021-06-09

  Evelyn Falk Möller VIP
Grattis till vinnarna och Glad Sommar alla underbara poeter och redaktion!

:) :) :)
2021-06-09

  Sparvögat VIP
Jag känner mig ärad av att få synas med två så lysande poeter som Lena Staaf och Per Rydberg!
Fantastiska bidrag från dem bägge två!
Jag tackar så mycket:)
2021-06-09

    Lena Staaf VIP
Tack redaktionen! Så roligt att jag var en av de tre vinnarna. Fantastiskt fina dikter av de övriga två! Jag vill gärna ha en bok.
2021-06-09

  Kajan VIP
Mycket värdiga vinnare i en jättestor bukett av vårdikter! Det är bara att gratulera, läsa om och låta sig inspireras : )
2021-06-08

  Björn Björkegren/Blue Bear
Jättefina vinnardikter!
2021-06-07
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent