Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du har kanske ingen behå på dig idag, vilket en bekant berättade för mig en gång och jag kan bara inte glömma en del knepiga repliker och händelser under livets gång. De 'sitter som berg', som tandläkaren sade en gång om en rad tänder.


Du har kanske ingen behå på dig idag




Du har kanske ingen behå på dig idag
den kan vara randig eller bara av eget slag
ett klädesplagg är ofta nog av tyg
på badstranden är väl ingen blyg?
Men i vatten tas det ofta högst egna tag.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-06-07 18:01



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
egna simtag?
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP