Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden springer, men inte jag

Tiden springer ifrån mig.
För tusan, låt den springa då.
Jag är ändå samma jag.

Nog ser jag att mitt ansikte
fått ett finmaskigt nät av rynkor.
Än sen då!

Här är jag.
I tiden eller utanför.

Samma gamla drömmar
formuleras gång på gång.

Tiden.

Vart går den?

Jag blir kvar här i min dikt.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-12 12:01



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fint! Så är det, tiden löper på, vi förblir oss rätt lika ändå :-)
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP