Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Integration ?


Skott förorter

Skott i förorter
dålig integration
midsommarstång snart




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-12 17:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Mer pang för pengarna, ja.
2021-06-22

    lydriket


"Dödligt skjutvapenvåld har ökat i Sverige, men inte i övriga Europa"

https://bra.se/om-bra/nytt-fran-bra/arkiv/press/2021-05-26-dodligt-skjutvapenvald-har-okat-i-sverige-men-inte-i-ovriga-europa.html

Mer pang för pengarna, helt enkelt.
Godheten måste få kosta dina och mina skattemedel, heter det från de goda.
2021-06-22

  Staffan Nilsson

"Äkta" svenskar som begår brott är också dåligt integrerade?

2021-06-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
livförsäkringsbedrägeri/hur fan inte att skjutas i utkanten av staden eller i stadens centrum, regeringen eller palatset, när det gäller att samla in miljoner i kompensation för familjelivspolitiken.
2021-06-12

  Monica Lindgren
Ja, jag är trött på alla skjutande invandrare, som förstör vårt samhälle. Vi har varit dåliga på integration!
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP