Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN MONSTERTID NU KOMMER

Du vill hellre vara en i uppbådet

än att vara monstret eller skaparen

Du vill hellre ha en fackla och en högaffel

än att mista grannen som din bäste vän

Du vill hellre ange tonen i en lynchmobb än

att vara i en freakshow på turné

Och du föredrar att vara etablerad och

att bli bjuden till de mäktiga på té

 

LARZ GUSTAFSSON 14/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2021-06-14 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP