Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmare döden.

är det mina öden.
trots alt som känns fel.
jag är av dig en del.
jag sitter och kämpar varje dag.
i bland orkar jag inte ta nya tag.
jag tänker på evighetens strand,
vem får jag håla i hand,
i ljuset vill jag vara,
när skall du mig svara.
jag har varit vid evighetens gräns.
jag vet hur det känns.
jag vill lev med alla minna kära.
vill dom alltid vara nära.
när hoppet i bland brister.
när jag många kära mister.
livet är upp och ner.
bland jag inte alt ser.
jag har vandrat i mina dar.
när ibland jag hör ditt svar.
skrev nu på morgonen när tankarna går runt.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-18 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP