Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgearbete

 

Dödgrävarens lott sörja

för att eftermälet blir

till ett med jorden

de efterlevande får

ombesörja minnena




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-06-18 17:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Been there, dude.
Jag jobbade som dödgrävare 1980-1981.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP