Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommarhut


Regeringens fall

Regeringens fall
halva folket i extas
midsommarhuten




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-18 19:28



Bookmark and Share


    lydriket
En habil haiku med härlig höjd.

Ett extraval vore, oavsett utfall, en välbehövlig avstämning mot folkopinionen.

Tycker lika många människor 2021 som 2018 att vänsterliberala Sverige i allmänhet och socialdemokratiska Malmö i synnerhet utvecklas åt rätt håll?
2021-06-24

  Dennis Brinkeback VIP
Monica: Allt annat än Löfven är bättre.
Du vet mycket väl att det inte är Jimmie som blir statsminister vid en borgerlig valseger.
2021-06-19

  Monica Lindgren
Men blir det bättre då, om Jimmie blir statsminister?
2021-06-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP
om ditt hus är rent från hyddan, gör du ett palats
denna plan för att avskeda landets ledare var tänkt för snabbt.
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP