Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad sade flickan till pojken i teve-soffan? 'Kommer du?' Teater Öken Cykel Krog Ekar Näktergal.


Baksätesföraren åker dit




Natten biter i morgonens
första tårar av dagg.

Sjunger i långdragna tungor
bäckens skimrande slagg.










Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-19 22:13



Bookmark and Share


    Steff...
Jag trivs när jag läser dig
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP