Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teater Öken Cykel Krog Ekar Näktergal.


Baksätesföraren åker dit II




Tvivel fräter hans inre öga
förtroenden hemliga botar förälskelse föga
trandans balett elegans avslöja glatt
glimtar av sol i fönsters rabatt
musiken för dansers virvlar känslors tröga




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-06-19 23:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag förstår att det är ett töcken du beskriver ...
2021-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP