Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skriva

 

 

text

 

X

ur munnen

genom rutan treglasfönster

tystnad

rör sig läppar

 

förbi

 

i samtiden

samtidigt

och hjärtat längtar dig

genom etern

 

evigt

 

är vår rymd

rörelse innanför

ramar

bortom

 

 

all gräns

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-20 09:18



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Måste - se just det!
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP